Vegyszermentes rovarvédelem

A szúnyogok és a pollenek

Fényárban úszó helyiségek és nyitott ablakok a rovarvilág hívatlan vendégei számára a tökéletes invitálást jelentik. A parányi kellemetlenkedők ellen nagyon sokan vegyszereket használnak. A szúnyogírtó spray vagy az elektromos szúnyogriasztó nem tesz jót az egészségnek. A rovarhálók, melyeket sokan egyszerűen szúnyoghálónak neveznek, károsanyag mentes, hatásos, tartós alternatívát jelentenek. IGI rovarhálóink finom szövésű és erős üvegszálas anyagból, ill. V2A nemesacélhálóból készülnek. A pollenallegiában szenvedőknek a 4PLUS hálót ajánljuk, mely a rovarvédelmet a pollenvédelemmel kombinálja. 

Már első ránézésre is szembetűnő, hogy milyen jól át lehet látni a 4PLUS hálón, azaz a középső kép olyan, mintha nem is lenne az szunyogháló az ablak előtt. A finom szövésű és szakadásbiztos Hightech szál sokkal jobb átláthatóságot biztosít, mint a hagyományos üvegszálból készült háló (jobb kép). Ha azzal a képpel hasonlítjuk össze, ahol egyáltalán nincs rovarháló (bal oldal), akkor észrevehetjük, hogy elhanyagolható a különbség. A 4PLUS rovarháló bizonyítottan akár belülről, akár kívülről nézve is alig észlelhető.

Négy kivitel rendelhető

Rovarhálóink négy kivitelben rendelhetőek: fix kerettel, nyíló kerettel, toló ajtóként, és rolós kivitelben.

Stabil keretek, széles szinválaszték

Az IGI rovarháló rendszereink keretei kizárólag porszórt, húzott alumíniumprofilokból készülnek. A formát személyre szabottan a méret és a sablon megadása után legyártjuk.  Így az IGI rovarhálók majdnem minden különleges formában megrendelhetőek. Lehet háromszög, négyszög, sokszög, kör-, szegmens-, vagy akár kosáríves formájuk is. A profilok minden RAL színben kaphatóak.

Vissza