Redőnyök

Az optimális, körkörös védelem

Biztos védelem - nem csak a hideg, a meleg, a szél és az időjárás többi viszontagságaival szemben

A Schlotterer által gyártott redőnyök a nyári napokon megakadályozzák a belső tér felmelegedését, télen pedig a hideg nagy részét kizárják. A masszív rendszerek hathatós akadályt képeznek a betörők ellen is. A redőnyök többféle RAL-színben kaphatók, ezzel nagy szabad teret hagyva a homlokzatképzésnél.

Pihentetőbb alvás a Schlotterer redőnyöknek köszönhetően

A redőnyök növelik a komfortérzetet, főként a hálószobákban, ahol a szükséges sötétítésről gondoskodnak. Ezen felül a redőnyök jó hangszigeteléssel rendelkeznek, így a zajokat is kiiktatják.

Redőnyök a hathatós betörésvédelemért

A redőnyök hatásos védelmet nyújtanak a hívatlan vendégektől. Masszív akadályt képeznek, ami csak nagy zajjal és időráfordítással hidalható át. Az elektromos motorral ellátott redőnyeink alapkivitelben feltolásgátlóval is rendelkeznek, igy lamellázatuk majhogynem elmozdíthatatlan.

Optimális energiamérleg

A redőnyök optimalizálják az egészéves energiamérleget. Nyáron megakadályozzák a belső terek túlmelegedését, télen a hideg nagy részét kint tartják. A teljesen leeresztett redőnyök kb.25%-al javítják, mig ugyanezen érték a nyitva hagyott szellőző rések esetén is kb. 18%-al növelik  a nyílászárók szigetelőképességét. Minél rosszabb az idő és minél erősebben fúj a szél, annál jobb az eredmény.

Két beépítési variáció redőnyeinknek

Két variációt kínálunk redőnyeink beépítésére: RESA - mint ráépített redőny és VORO - mint előtétredőny

Négy hajtási rendszer

A redőnyeink meghajtásának alternatívái a elektromotoros hajtás, gurtnis hajtás, zsinóros hajtás, vagy karos hajtómű hajtás.

Integrált szunyoghálók

Természetesen minden redőnyünk továbbfejleszthető a IGI rovarháló rendszereinkkel.

Vissza