HF 410

Egyedi belső megjelenés, tölgy, kőris, vörösfenyő
HF 410 fa/alu ablak, teraszajtó szerkezet
 
A HF 410 Fa/Alumínium ablak, nyílászárószerkezet felépítése a legjobb példája a különböző szerkezeti anyagok ideális kombinációjának, ahol a végeredmény magáért beszél. A belső oldalon a természetes fa szépsége felel a beltér hangulatáért, a különleges I-tec Core rétegelt mag extrém szilárdságot biztosít a szerkezetnek és a külső alumínium borítás pedig az időjárás viszontagságai ellen biztosít hosszútávú védelmet. Csak ráadás a mag és az alumínium borítás közötti a hőszigetelő hab réteg, amely nagyban hozzájárul az ablak nagyon jó Uw = 0,64 W/m²K hőszigetelési értékéhez.
HF 410 fa/aluminum ablak - INTERNORM
HF 410 Internorm ablak, teraszajtó
A HF410-es Internorm ablak, vagy teraszajtó egyik nagy újdonsága az új fejlesztésű nagyon stabil, nedvességnek ellenálló és gyártását tekintve környezetbarát rétegelt-ragasztott mag, amely a természetes fa kiváló tulajdonságait koncentrálja, hasonlóan a faiparban a nagyszilárdásgú tartók felépítéséhez. Az új high-tech anyag, az I-tec Core ráadásul energiatakarékos, fenntartható gazdálkodásból származik és a különösen nagy teherbírásával új dimenziókat nyit.
 
A HF410 Fa/alumínium ablak nagy előnye a beltéri oldalon a választható felületek és színek széles választéka. A HF410 nyilászárószerkezet estében a az ablakszerkezet belső rétege válogatott és első osztályú természetes faanyag. Jelenleg 3 fafajból kérhető ez a nyilászáró, tölgyből, vörösfenyőből és kőrisből. A választható fafajok eltérő habitusa és a széles színválaszték számtalan lehetőséget kínál az ablak, vagy teraszajtó belső megjelenése és a lakás hangulatának összehangolására.
 
A HF 410 Internorm ablakcsalád kimagasló műszaki újdonságait 2016-ban a Construma építőipari szakkiállítás szakmai zsűrije Construma nagydíjjal ismerte el.
 
Technikai adatok:
Hőszigetelés: Uw = 0,64 W/m²K
Hangszigetelés: 33-45 dB
Reteszelés: teljesen rejtett reteszelés

 

Vissza